logo - Partes.cz
Přidat inzerátPřidat inzerát Vložit poptávkuVložit poptávku RegistraceRegistrace přihlášenípřihlášení

Napsali o nás



Logo Novinky.cz

Revoluce na trhu s náhradními díly dorazila do ČR

Po dlouhé době si Česká republika může přičíst opět jedno velké evropské prvenství. Jaké? On-line inzerci náhradních dílů! Zcela jiná dimenze inzerce/prodeje náhradních dílů na prvním specializovaném webu www.partes.cz. Přes 200 000 inzerátů na jednom místě a tento počet stále stoupá.





Logo chytryportal.cz

Inzerce náhradních dílů ušetří čas i peníze

Internet je nyní již zahlcen obecnými inzertními portály, jejichž provozovatelé nabízí tak široký sortiment inzerátů, že ani z podstaty své služby se nemohou za tematičnost a relevanci inzerátů zaručit. Kapitolou samu pro sebe jsou nejrůznější podvodníčci, kteří to na nás dnes a denně ze všech stran zkouší.





Logo ifirmy.cz

Vyplatí se úspora za neoriginální/repasované náhradní díly?

Pravidelnou údržbou a včasnou výměnou některých součástek lze předejít nutnosti rozsáhlejších oprav. Ať už se však chystáte na obměnu náhradních dílů, které jsou přirozeně opotřebované nebo utrpěly poškození v důsledku havárie, budete se muset rozhodnout mezi originálními, neoriginálními a repasovanými komponenty.





Logo megacars.cz

Inzerce náhradních dílů online

Doby, kdy se inzerce náhradních dílů objevovala pouze v tiskovinách, jsou naštěstí nenávratně pryč. Již poměrně dlouho se podobné obchodování řeší převážně online na inzertních portálech. Ať už však patříte do řad prodejců nebo naopak čas od čas nějakou součástku sháníte, zřejmě víte, že ani online inzerce není dokonalá.





Logo seznamobchodu.cz

Chcete ušetřit? Partes.cz

Originální náhradní díly jsou poměrně nákladnou položkou. Pakliže chcete ušetřit, ale zároveň se chcete vyhnout neoriginálním dílům, nabízí se jediné řešení, a to již použité originální díly. V České republice se objevila online inzerce náhradních dílů – jediný specializovaný portál svého druhu.





Logo Novinky.cz

Kupujete (použité) náhradní díly? Partes.cz Vám poradí, jak nenaletět

Zdají se Vám originální náhradní díly cenově nedostupné a chcete ušetřit? Je pro Vás řešením koupit originální náhradní díl, který byl už používán v jiném vozidle? Na Partes.cz najdete nabídky desítek prověřených prodejců z celé ČR.





Logo transport magazín

Partes.cz - zaměřeno na náhradní díly

V České republice se konečně objevil zajímavý projekt pro dopravce v oblasti náhradních dílů a opravárenství. Jako evropský unikát přichází projekt s názvem Partes.cz.





Čára
TOPlist