logo - Partes.cz
Přidat inzerátPřidat inzerát Vložit poptávkuVložit poptávku RegistraceRegistrace přihlášenípřihlášení

Napsali o nás



Transport magazín: Partes.cz - zaměřeno na náhradní díly

V České republice se konečně objevil zajímavý projekt pro dopravce v oblasti náhradních dílů a opravárenství.  Jako evropský unikát přichází projekt s názvem Partes.cz.

Jedná se o inzertní portál specializovaný na náhradní díly www.partes.cz, který šetří dopravcům náklady na nákup náhradních dílů a čas, strávený hledáním potřebného dílu. Můžete zde náhradní díly také prodat. Proto je portál Partes.cz zajímavý pro dopravce. Buď na něm ušetříte výhodným nákupem nebo naopak vyděláte prodejem.

Hledání na Partes.cz je jednoduché a intuitivní. I když nenajdete co hledáte, můžete ještě zdarma vložit poptávku. Chcete naopak náhradní díly nabídnout? Zaregistrujte se a využívejte výhod registrovaného inzerenta nebo rovnou kontaktujte obchodní zastoupení Partes.cz.

Abychom pochopili, co největší inzertní portál s náhradními díly nabízí, ptáme se obchodního ředitele a zakladatele Partes.cz - Martina Karvánka.

Jak vznikl nápad na inzertní portál www.partes.cz?
Vznikal poměrně dlouhou dobu na základě rozhovorů s majiteli dopravních firem, prodejců náhradních dílů a majitelů vrakovišť. Ti se shodli v názoru, že na internetu  neexistuje možnost jak efektivně prodávat, ale i nakupovat použité i nové náhradní díly. V této době, kdy se v každé firmě pečlivě hlídají především náklady, tak roste význam specializovaného inzertního portálu jako je www.partes.cz.  Navíc tento nápad je minimálně evropskou premiérou, takže jako Češi jsme opět v něčem první.

Jestli tomu dobře rozumím, jedná se tedy o specializovanou inzerci na použité i nové náhradní díly na internetu?
Ano, přesně tak. Inzertní portál je stavěný jak na soukromou inzerci, tak i na firmy, které se prodejem náhradních dílů živí nebo jsou pro ně důležité. Do této skupiny samozřejmě patří dopravci. Dobře jste zmínil použité náhradní díly. Nejen, že zde může dopravce levnější, použité/repasované náhradní díly koupit, zároveň zde ale může i své náhradní díly, které již nepoužije, prodat. Tím se samozřejmě značně zefektivní firemní náklady.

Jakým způsobem se dá inzerovat na Partes.cz?
Inzerovat u nás je jednoduché a zvládne to každý. Stačí se pouze registrovat, náhradní díl zařadit do příslušné kategorie, vložit fotografii nabízeného náhradního dílu a je to. Celý proces zabere maximálně pár minut. V případě, že máte více náhradních dílů (30 a více), stačí kontaktovat naše obchodní oddělení. V tomto případě zařídíme automatický import veškerého zboží, které máte na svých webových stránkách nebo ve svém skladovém systému, k nám na Partes.cz

Pro jaké lokality je Partes.cz určeno?
V této době pracujeme na tom, abychom uspokojili tuzemský trh. V letošním roce, chceme expandovat na slovenský trh a v příštím roce plánujeme naše rozšíření na rakouský a polský trh.

Kdy jste spustili inzertní portál?
Pominu dlouhé období vývoje a příprav a zmíním pouze datum spuštění pro veřejnost, tím je 20.1.2014. Dalším číslem, které uvedu, je za velmi krátkou dobu překonání hranice 100.000 inzerátů.  Inzerují u nás dopravcům známí prodejci jako např. ČESMAD BOHEMIA, TERATTI PARTS, ČSAD JIHOTRANS,  Truckonline.cz, AUTOMA Car, DOMITRUCK atd.

Sdružení všech prodejců náhradních dílů pro užitkové a nákladní vozy na jednom místě. To je základní myšlenka našeho specializovaného inzertního portálu www.partes.cz

Kontakt na obchodní oddělení:
Partes group s.r.o.
Hlinská 457/2a
České Budějovice
tel: 724 443 720
mail: obchod@partes.cz
www.partes.cz

Čára
TOPlist