logo - Partes.cz
Přidat inzerátPřidat inzerát Vložit poptávkuVložit poptávku RegistraceRegistrace přihlášenípřihlášení

Napsali o nás



Inzerce náhradních dílů ušetří čas i peníze

Internet je nyní již zahlcen obecnými inzertními portály, jejichž provozovatelé nabízí tak široký sortiment inzerátů, že ani z podstaty své služby se nemohou za tematičnost a relevanci inzerátů zaručit. Kapitolou samu pro sebe jsou nejrůznější podvodníčci, kteří to na nás dnes a denně ze všech stran zkouší. I ti se v zástupu seriózních inzerátů snadno ztratí a na obecných inzertních portálech se na ně přijde jen málokdy. A většinou ve fázi, když je již trestný čin v šetření Policií. A to je pro podvedeného pozdě.

INZERCE NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA SPECIALIZOVANÝCH PORTÁLECH

Oproti tomu inzerovat náhradní díly na inzertních portálech, které se na tento segment přímo specializují, se sebou přináší výhody v podobě úzké tematičnosti, větší koncentraci profesionálních prodejců a serióznosti inzerátů. Mnohem lépe se odhalí případní podvodníčci, neboť i sami zadavatelé inzerátů si ohlídají inzerci konkurence a tím spíš vyřadí ty, které působí podezřele. To je hlavní výhodou specializovaného portálu.

JAKÝ INZERTNÍ PORTÁL SI VYBRAT?

Naprosto klíčová pro uživatele je přehlednost portálu. Na základní stránce by mělo být několik základních kategorií jasně graficky vyznačených ideálně obrázkem. Dříve bývalo zvykem v rámci idei portálu hlavní stránku zahltit desítkami až stovkami odkazů na ty i nejmenší kategorie. Dnes je lépe dát přednost přehledně uspořádané struktuře, která vás jednoduše dovede k cíli. Z hlavní strany se prokliknete do podkategorií, ale už v tu chvíli vidíte relevantní inzeráty. Přesně tuhle podmínku přehlednosti a především tématického cílení splňuje portál Partes.cz. Dokonce oproti obecným inzertním portálům umožňuje filtrovat inzeráty dle značky auta, takže hledání relevantních inzerátů značně usnadní. V současnosti na návštěvníky čeká přes půl milionu inzerátů, což je největší nabídky náhradních dílů u nás. Díky Partes.cz můžete ušetřit nejen peníze, ale i čas strávený hledáním inzerce nebo sháněním kupců.

Celý článek zde: ChytryPortal.cz

Čára
TOPlist